Tillykke med medaljerne til Global Chefs

tillykke med medaljerne

Tillykke med 2. pladsen til Bjarke Jeppesen og Cecilie Gade & 3. pladsen til Tommy Jespersen og Kasper Zacho 
 
Europæiske medaljevindere i henholdsvis Global Vegan Chefs og Global Chefs. Nu ser vi frem mod VM – eventyret fortsætter! – VM i Wales 2026!
 

Landsholdsdeltager Bjarke Jeppesen der til dagligt er køkkenchef hos Treetop har allerede en imponerende samling medaljer, bl.a. titlen som Årets Kok 2024, samt erfaring fra internationale konkurrencer sammen med Kokkelandsholdet . Sammen med Tommy Jespersen deler han passionen for
gastronomi i topklasse i den fælles drift af deres firma Gastroca. 
I Fonden Dansk Gastronomisk Union arbejder vi med at give de største talenter inden for dansk gastronomi en platform til at dygtiggøre sig og vinde nationale og internationale konkurrencer. Det gør vi ved at udvikle og gennemføre initiativer, der støtter vores landshold til at forbedre deres kompetencer og løfte hinanden i en positiv og motiverende ånd

Scroll to Top