Cateringlandsholdet

RASMUS BUNDGAARD NIELSEN
Holdkaptajn
Alexander Esrom Nielsen
Landsholdskok
CHRISTIAN LUNDSGAARD
Landsholdskok
CHRISTIAN PRÆST SIMONSEN
Landsholdskok
CHRISTOFFER BRO CHRISTENSEN
Landsholdskok
FILIP STEINLEIN MUNK MADSEN
Landsholdskok
LASSE GUDIKSEN
Landsholdskok
Dennis Justesen Nielsen
Team Manager

Om holdet

Det danske cateringlandshold blev skabt i 2014 og har allerede flere podiepladser på CV’et – senest en guldmedalje ved OL i Stuttgart i februar 2020, som gør holdet til regerende olympiske mestre frem til næste OL i 2024.

Alle kokke på Cateringlandsholdet kommer fra restaurationsbranchen og repræsenterer i dag nogle af Danmarks største og bedste personalerestauranter. Både i hverdagen, og når holdet mødes cirka to dage om måneden til træning, er der kvalitetsråvarer og et tårnhøjt fagligt niveau på agendaen.

“På Cateringslandsholdet er kokkene teamplayers ud over alle grænser. Alle er enormt dygtige og ambitiøse, men de er også nødt til at være sindssygt strukturerede. Alt handler om struktur, samarbejde og om at vinde tid og minutter i alle processer,” siger team manager Lars Brynjulf Nielsen.

Guld er fortsat målet ved de kommende konkurrencer, og derudover har teamet en vision om at stille op som et af de mest bæredygtige landshold.

Dansk Gastronomisk Union håber på at se både mandlige og kvindelige topkvalificerede kokke, der kan lave mad til mange, ved kvalifikationen.

Det bedste er folkene bag og kammeratskabet. Vi er er et hold, der udlever en drøm sammen. Det er en rejse, og på den får man genopfundet sig selv.

Stort set hver træning føles som at træde ind i andet univers, hvor man får en masse viden og nye idéer. Jeg har fået 9-10 gode kollegaer rundt omkring i landet, som jeg ofte ringer og sparrer med.
Christoffer Bro
medlem af Cateringlandsholdet
Det er fantastisk at få lov at repræsentere sit land i international sammenhæng. Det er stort, og man kæmper hårdt for at levere og få de bedste resultater med hjem til Danmark.

Holdet bliver nærmest en ekstra, lille familie. Vi bakker hinanden op og får sparring, inspiration og nyt overskud til arbejdet i hverdagen.
Rasmus Bundgaard Nielsen
holdkaptajn pr. 1. juni 2020
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.