Om os

”kernefortælling”

Dansk Gastronomisk Unions mål er at give de største talenter inden for dansk gastronomi en platform til at dygtiggøre sig og vinde nationale og internationale konkurrencer. Vi vil være verdens bedste samtidig med at vi vil bidrage til at fremme kendskabet til dansk gastronomi.

Holdene – Kokkelandsholdet, Juniorkokkelandsholdet, Cateringlandsholdet, Tjenerlandsholdet,  Konditorlandsholdet og Bagerlandsholdet – skal være spydspidser for kvalitet og gastronomisk faglighed. Holdene skal hele tiden forbedre deres kompetencer og løfte hinanden i en positiv og motiverende ånd.

Holdenes resultater skal skabe interesse for faget og tiltrække unge til branchen. Deltagerne skal individuelt og som hold agere rollemodeller og bidrage til fornyelse af smag, kvalitet, faglighed og oplevelse i dansk gastronomi.

Vi anvender råvarer af høj kvalitet – gerne lokale, danske produkter. Vi anvender både økologiske og konventionelle råvarer, og vi undgår naturligvis madspild.

Dansk Gastronomisk Union ønsker samarbejde med interessenter på fødevareområdet og lægger  vægt på koordinering med andre aktører inden for gastronomien og på involvering af baglandet.

Dansk Gastronomisk Union er en fond. En fond der arbejder på tværs af siloer og interesser til gavn for gastronomien. Fonden skal være med til at genere investeringer både fra erhvervslivet og andre fonde. Dansk Gastronomisk Union er afhængig af støtte fra sponsorer, offentlige tilskud og af frivillige, der leverer en stor arbejdsindsats.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.