Tjenerlandsholdet

Anna Sofie Jensen
Tjener
Emma Hjorth
Tjener
Kristine Slott Olesen
Tjener
Marc Thejl hansen
Tjener
Martin Hagesen Laursen
Tjener
Martin Ringgaard Madsen
Tjener
Nicolai Martens
Tjener
Per Poulsen Tougaard
Tjener
Simone Westerberg
Tjener
Heine René Egelund
Team Manager

Om holdet

Danske tjenere har i mange år deltaget i internationale konkurrencer – og vundet – og i 2018 fik Danmark et samlet tjenerlandshold under ledelse af Heine René Egelund.  

Tjenerlandsholdets næste store konkurrence er VM i Luxemburg i 2022. 

Tjenerlandsholdet består af faglærte tjenere og tjenerelever med færdigheder og viden bredt fra branchen. 

”Ved konkurrencerne bliver tjenerne vurderet på alle finesser, så ved at have mange forskellige kompetencer på holdet og lære af hinanden står vi stærkest. Og vi går ind i det her for at vinde,” siger team manager Heine René Egelund.  

Tjenerlandsholdet træner 8-10 gange om året afhængig af antallet af konkurrencer.  

Tjenerlandsholdet er en rigtig god måde at promovere faget på – et fag, som vi klart mangler flere gode folk til, så det vil jeg gerne være en del af. Det har altid være en interesse for mig at deltage i konkurrencer og udfordre mig selv. Det gør hverdagen lidt sjovere.

Det handler om at dygtiggøre sig sammen i stedet for at konkurrere med hinanden. Jeg vil rigtig gerne hjælpe andre og særligt yngre tjenere frem, samtidig med at det er godt for karrieren og for CV’et.
Nicolai Martens
Landsholdstjener
Det er det ypperste at være med på landsholdet og lære af toppen i branchen, og det gælder både tjenere og kokke. Vi kan alle sammen noget forskelligt og kan lære af hinanden, så vi kan opnå nye højder sammen.

Med Tjenerlandsholdet er vi i gang med at starte noget nyt op, og det er fedt at være med til. Vi skal fortælle, hvad vores fag handler om og få flere ind i branchen.
Martin Laursen
Landsholdstjener
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.