Juniorkokkelandsholdet
Anton Kragh Frandsen
Anders Bidstrup
Christoffer Jacobsen
Kasper Zacho
Karl Emil Van Ingen
LUCAS juhl NIELSEN
Lukas Grøntved Lauritsen
Magnus Ravnbo
MAGNUS LUND
Oliver Loeve
Rasmus Haffgaard
Willads Stæhr
Jesper hedegaard Schmidt
Om holdet
De skarpeste, modigste og mest innovative kokketalenter, der gerne vil være med til at sætte kursen for fremtidens danske gastronomi. Juniorkokkelandsholdet består ligesom Kokkelandsholdet af energiske og dygtige kokke, der brænder for gastronomi og for at være rollemodeller i branchen – og selvfølgelig for at hive metal hjem til Danmark ved internationale konkurrencer.
På Juniorkokkelandsholdet er deltagerne mellem 16 og 24 år og bidt af at konkurrere og hele tiden udvikle sig inden for deres fag. Mange fortsætter bagefter på Kokkelandsholdet.
Holdet træner cirka to dage om måneden og mere intenst op til konkurrencerne. “Ligesom der ikke er otte stregspillere på et håndboldhold, så står vi også stærkere med et bredt felt af kompetencer. Vi bliver dygtigere sammen, og målet er guld!”, siger team manager Jesper Hedegaard Schmidt.
Du kommer med på holdet via kvalifikationsrunder, og vi opfordrer både unge kvinder og mænd til at søge om optagelse. Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvad der skal til.
Jeg har deltaget i en del konkurrencer, og til konkurrencer har man en helt bestemt måde at køre tingene på. Man lærer at være en større teamplayer – vi er et hold, og på et hold er ingen bedre end de andre. Det er et samarbejde.
Jeg er med på holdet for at udvikle mig selv endnu mere sammen med en masse unge, skarpe hoveder, som jeg deler mål og ambitioner med. Og så er Juniorkokkelandsholdet selvfølgelig potentielt en gylden genvej til at blive en del af Kokkelandsholdet.