Juniorkokkelandsholdet

Anton Kragh Frandsen
Landsholdskok
CECILIE ANDERSEN
Landsholdskok
FILIP URBANIC
Landsholdskok
JAKOB SØRENSEN
Landsholdskok
LUCAS NIELSEN
Landsholdskok
Lukas Grøntved Lauritsen
Landsholdskok
MAGNUS LUND
Landsholdskok
Marie Ipsen
Landsholdskok
MARK BRO
Landsholdskok
Mathias Thygesen
Landsholdskok
SOPHIA ANTORINI
Assisterende landstræner
Kasper Correll
Assisterende landstræner
Jesper hedegaard Schmidt
Team Manager

Om holdet

De skarpeste, modigste og mest innovative kokketalenter, der gerne vil være med til at sætte kursen for fremtidens danske gastronomi. Juniorkokkelandsholdet består ligesom Kokkelandsholdet af energiske og dygtige kokke, der brænder for gastronomi og for at være rollemodeller i branchen – og selvfølgelig for at hive metal hjem til Danmark ved internationale konkurrencer.  

På Juniorkokkelandsholdet er deltagerne mellem 16 og 24 år og bidt af at konkurrere og hele tiden udvikle sig inden for deres fag. Mange fortsætter bagefter på Kokkelandsholdet.    

Holdet træner cirka to dage om måneden og mere intenst op til konkurrencerne. “Ligesom der ikke er otte stregspillere på et håndboldhold, så står vi også stærkere med et bredt felt af kompetencer. Vi bliver dygtigere sammen, og målet er guld!”, siger team manager Jesper Hedegaard Schmidt.  

Du kommer med på holdet via kvalifikationsrunder, og vi opfordrer både unge kvinder og mænd til at søge om optagelse. Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvad der skal til.  

Juniorlandsholdet er en fed mulighed for virkelig at få lov til at nørde det, jeg går op i, og for at udvikle min faglighed sammen med så mange dygtige mennesker. Jeg trænede sammen med Kokkelandsholdet op til OL og var også med dem i Stuttgart. Det var megaspændende, og jeg fik rigtig meget nyttig viden med mig hjem.

Jeg har deltaget i en del konkurrencer, og til konkurrencer har man en helt bestemt måde at køre tingene på. Man lærer at være en større teamplayer – vi er et hold, og på et hold er ingen bedre end de andre. Det er et samarbejde.
Marie Ipsen
Landsholdskok
Alle er med af ren og skær lyst og dedikation, og det er med til at styrke samarbejdet. Det er klart sammenholdet og idéen om at opnå noget bedre sammen, der driver mig.”

Jeg er med på holdet for at udvikle mig selv endnu mere sammen med en masse unge, skarpe hoveder, som jeg deler mål og ambitioner med. Og så er Juniorkokkelandsholdet selvfølgelig potentielt en gylden genvej til at blive en del af Kokkelandsholdet.
Mathias Dyhr
Landsholdskok
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.