Konditorlandsholdet

Dennis Justesen Nielsen
Team Manager
opdateres
Under opdatering.

Om holdet

Der har aldrig været større opmærksomhed på konditorfaget end nu, og Konditorlandsholdet hæver barren endnu højere ved at sikre podiepladser til Danmark ved flere internationale konkurrencer, senest med en guldmedalje ved Nordic Pastry Cup i 2019.    

På Konditorlandsholdet er alle lige og har den fælles, vigtige indstilling, at man aldrig stopper med at lære. Alt bliver lavet fra bunden, og det gælder både kager, is, desserter, dekoration, blikfang i form af is-, chokolade- og sukkerskulpturer samt specialforme og -redskaber. Arbejdet på holdet er ulønnet, og deltagerne bruger oceaner af fritid på at forsvare de danske farver og bidrage til ny inspiration og faglig udvikling inden for faget.    

Konditorlandsholdet har været en del af Dansk Gastronomisk Union siden maj 2020 og er godt på vej til at etablere Danmark som en førende nation inden for gastronomiens søde genre.   

Konditorlandsholdet er for mig et kreativt frirum, hvor man ikke skal begrænse sig. Jeg får ny viden, nye teknikker og rum til at være endnu mere passioneret omkring mit fag.

Det er både en god udfordring og sjovt at være med på Konditorlandsholdet, fordi man får mulighed for at arbejde med nogle andre ting end i dagligdagen, og samtidig får man også et rigtig godt sammenhold og netværk i branchen.
Line Wolter
Tidligere landsholdskonditor
Det bedste er at kæmpe sammen imod et fælles mål. Jeg har fået nogle vilde oplevelser ved konkurrencerne, men det er lige så meget vejen dertil, der er vigtig.

Jeg kan tage nye idéer, teknikker og smagskombinationer med mig videre, og så har jeg både fået gode sparringspartnere i branchen og venner for livet.
Anne Sigvardsen
Landsholdskonditor
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.