Endnu et ungt talent udviklet og trænet hos Dansk Gastronomisk Union sendes til udvælgelseskonkurrence i Akademi Bocuse d’Or

I Dansk Gastronomisk Union udvikler vi talenter til fødevarebranchen. Det bærer frugt. Igen i år sender vi en deltager afsted til den prestigefyldte konkurrence, hvor den nye kandidat for Danmark ved Bocuse d’Or vælges. Vi er stolte over, at vores landsholdskok Michael Nørtoft er en del af det stærke felt.

Rejsen begynder i år på Lokomotivværkstedet med den nationale udvælgelse den 20. marts kl. 10.00 – 17.30. I det skarpe felt, bestående af tre danske stjernekokke, deres assistenter og coach, deltager DGU landsholdskok Michael Nørtoft. Michaels personlige rejse startede dog for flere år siden, bl.a. da han blev optaget på Kokkelandsholdet. Michael har nu flere års erfaring som landsholdskok først på Juniorkokkelandsholdet og nu på Kokkelandsholdet. Michael har fulgt træninger og uddannelse hos Dansk Gastronomisk Union og her deltaget i store og krævende internationale konkurrencer både i Stuttgart og Luxemburg.  Læs mere herunder

Scroll to Top