Verdens Længste Langbord

Verdens Længste Langbord byder på gastronomi i verdensklasse og en plads på første parket til Tour de France-feltet. Vær de første til at smage kokkelandsholdets vindermenu, som skal hive guldet med hjem til Danmark til VM i Luxemburg i november 2022.

Når Tour de France-feltet næste sommer cykler ind i Kalundborg, vil ruten være flankeret af et bord. Ikke et hvilket som helst bord. Et rekordsættende langbord på over 1 kilometer med flere end 3.000 spisende, hvor Dansk Gastronomisk Unions landshold vil skabe en unik gourmetoplevelse med lokaldyrket vin fra Røsnæs, udsøgte råvarer fra Kalundborg og omegn og vilde urter og blomster sanket i naturen i samarbejde med lokale frivillige. Alt sammen for at fejre dansk gastronomi og cykelsport i skøn forening.

Langbordet på mere end 1 km er placeret ca. 100 meter fra ruten, hvor der vil være udsøgt middag og mulighed for at følge med i løbet på storskærme. Middagen er færdig, når feltet nærmer sig Kalundborg, og der vil blive serveret kolde drikkevarer i et afspærret VIP-område på første parket til feltet.

Arrangementet finder sted 2. juli 2022 kl. 11:30.

Gul, prikket, grøn eller hvid billet

Langbordet byder på fire forskellige niveauer, hvor man kan købe sig adgang til en eksklusiv spiseoplevelse ved det gule, prikkede, grønne eller hvide bord. I den dyreste kategori er der ikke sparet på noget. Her bliver boblerne sablet af Tjenerlandsholdet, som også står klar til at forkæle gæsterne gennem hele middagen. Vinen, der serveres, er hentet i Dyrehøj Vingårds særlige, private vinkælder.

Uanset billettype er der hverken sparet på mad, drikke eller udsigt til cykelrytterne.

Fælles for alle gæsterne er, at Kokkelandsholdet inviterer til en prøvesmagning på deres VM-menu – med ekstra add-ons på de forskellige niveauer. Det næste store mesterskab for landsholdet er VM i 2022, hvor målet er Guldmedaljer til Danmark.

Overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til at købe deltagere på Kokkelandsholdet fri, så de kan fokusere fuldt ud på træningen op til VM 2022.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.