Konditorlandsholdet
Anne Lise Møller Sigvardsen
Anne Banke
Daniel Sode Kruse
Kathrine Styrbæk Germansen
Kristian wendel
Lea Marie strøbæk
Oliver Høyer
Sara Henriksdottir Joensen
Teis Jensen
Dennis Justesen Nielsen
Om holdet
Der har aldrig været større opmærksomhed på konditorfaget end nu, og Konditorlandsholdet hæver barren endnu højere ved at sikre podiepladser til Danmark ved flere internationale konkurrencer, senest med en guldmedalje ved Nordic Pastry Cup i 2019.
På Konditorlandsholdet er alle lige og har den fælles, vigtige indstilling, at man aldrig stopper med at lære. Alt bliver lavet fra bunden, og det gælder både kager, is, desserter, dekoration, blikfang i form af is-, chokolade- og sukkerskulpturer samt specialforme og -redskaber. Arbejdet på holdet er ulønnet, og deltagerne bruger oceaner af fritid på at forsvare de danske farver og bidrage til ny inspiration og faglig udvikling inden for faget.
Konditorlandsholdet har været en del af Dansk Gastronomisk Union siden maj 2020 og er godt på vej til at etablere Danmark som en førende nation inden for gastronomiens søde genre.
Det er både en god udfordring og sjovt at være med på Konditorlandsholdet, fordi man får mulighed for at arbejde med nogle andre ting end i dagligdagen, og samtidig får man også et rigtig godt sammenhold og netværk i branchen.
Jeg kan tage nye idéer, teknikker og smagskombinationer med mig videre, og så har jeg både fået gode sparringspartnere i branchen og venner for livet.